五香滷腩排

五香滷腩排

3.7 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 豬肋排
    900 克
  • 切片
    20 克
  • 醬油
    100 克
  • 米酒
    60 克
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 冰糖粉
    30 克
  • 10 克
  • 蒜頭 去皮,拍扁
    4 顆
  • 切段(約7公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 略拍
    10 克
  • 450 克
  • 切段(約7公分)
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 45.8 g
Kalorie 2962 kJ / 708 kcal
Tłuszcz 49.5 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 19.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...