Urządzenia i Akcesoria
五香滷腩排
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
豬肋排900 克
-
薑 切片20 克
-
醬油100 克
-
米酒60 克
-
五香粉1 茶匙
-
冰糖粉30 克
-
油10 克
-
蒜頭 去皮,拍扁4 顆
-
蔥 切段(約7公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 略拍10 克
-
水450 克
-
蔥 切段(約7公分)10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
45.8 g
Kalorie
2962 kJ /
708 kcal
Tłuszcz
49.5 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
19.4 g