Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 克 豬肋排
- 20 克 薑 ,切片
- 100 克 醬油
- 60 克 米酒
- 1 茶匙 五香粉
- 30 克 冰糖粉
- 10 克 油
- 4 顆 蒜頭 ,去皮,拍扁
- 30 克 蔥 ,切段(約7公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,略拍
- 450 克 水
- 10 克 蔥, 切段(約7公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2962 kJ / 708 kcal
- Białko
- 45.8 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 49.5 g
- Błonnik
- 3.3 g