五香滷腩排
TM5 TM6

五香滷腩排

3.7 (9 ocen)

Składniki

  • 900 克 豬肋排
  • 20 克 薑 ,切片
  • 100 克 醬油
  • 60 克 米酒
  • 1 茶匙 五香粉
  • 30 克 冰糖粉
  • 10 克 油
  • 4 顆 蒜頭 ,去皮,拍扁
  • 30 克 蔥 ,切段(約7公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,略拍
  • 450 克 水
  • 10 克 蔥, 切段(約7公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2962 kJ / 708 kcal
Białko
45.8 g
Węglowodany
19.4 g
Tłuszcz
49.5 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy