
Urządzenia i Akcesoria
薑汁時蔬蒸魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切條(約1公分)60 克
-
紅鯛魚片200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲40 克
-
新鮮四季豆 ,斜切(約1公分)40 克
-
薑 ,切塊(約2公分)15 克
-
醬油25 克
-
糖15 克
-
米酒10 克
-
香油5 克
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
102.6 kcal /
429.4 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan