
Urządzenia i Akcesoria
桂圓燕麥脆餅
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 人份
Składniki
-
奶油 切塊,室溫軟化90 克
-
糖90 克
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉200 克
-
泡打粉¼ 茶匙
-
桂圓乾 泡軟,切碎50 克
-
燕麥片30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
255 kcal /
1067 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
37.8 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

烘焙新手變達人
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan