Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 40 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 100 g de farine, et un peu pour les moules
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 200 g de mascarpone, très froid
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 250 g de framboises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1739.7 kJ / 416.8 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 89.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trifle aux fraises
15 Min
Cake aux deux citrons
1小时
Sablés aux fraises
1小时
Croquettes farcies
Brak ocen
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Tarte aux fraises
4u.
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1 Std. 30 Min
Tiramisu aux framboises
3u. 20min
Pancakes aux myrtilles
45 Min
Tarte à la compote de pomme
3hod.