蔥花捲

蔥花捲

4.4 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 個

Składniki

  • 650 克
  • 20 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 中筋麵粉
    300 克
  • ,需多備一些
    ½ 茶匙
  • ,需多備一些
    10 克
  • ,切蔥花
    50 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 158.7 kcal / 663.3 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 30.7 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 70.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...