
Urządzenia i Akcesoria
蔥花捲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 個
Składniki
-
水650 克
-
糖20 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉300 克
-
鹽 ,需多備一些½ 茶匙
-
油 ,需多備一些10 克
-
蔥 ,切蔥花50 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
158.7 kcal /
663.3 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
30.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
70.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan