Mini quiche con anatra confit

Mini quiche con anatra confit

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
12 pezzi

Składniki

Cosce di anatra a cottura lenta
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, salvia,...)
  • 1500 g di olio di semi di arachidi
  • 600 g di cosce di anatra (circa 2 cosce)
Mini quiche
  • 100 g di vino bianco
  • 100 g di olio di oliva
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 ¼ cucchiaino di sale
  • 60 g di cipolle a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di spinaci baby freschi
  • 45 g di pomodori secchi a pezzi
  • 1 pizzico di origano secco
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 4 uova
  • 60 g di latte

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 270 mg
Białko 13 g
Kalorie 1216 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...