![Pan plano con dip de hierbas y nueces Pan plano con dip de hierbas y nueces](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dcb29411-e5c1-4592-998c-fb9699c44118/Derivates/9c0ad52d-944c-47da-9e69-0d4c9d583756.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan plano
- 430 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 2 cditas de levadura seca instantánea (8 g) - 10 g de miel
- 510 g de harina
- 1 cdita de sal fina
- harina de maíz amarillo, para espolvorear
- aceite vegetal, para engrasar
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 2 cdas de semillas de ajonjolí, blancas
- 2 cdas de semillas de amapola
Dip de hierbas y nueces
- 100 g de nuez de castilla, en mitades
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 5 g de estragón fresco
- 10 g de hojas de menta frescas
- 10 g de cilantro fresco
- 10 ramitas de cebollín, cortado en trozos
- 200 g de queso feta, cortado en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 4 porción
- Kalorie
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Białko
- 117 g
- Węglowodany
- 403 g
- Tłuszcz
- 214 g
- Błonnik
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada
6klst
Mantequilla de pera con vainilla y jengibre
1 godz. 20 min
La Pavlova despeinada
4 Std.
Rendang de res
2h 30min
Soufflé de maracuyá
35min
Quenelles con salsa de berros
2h 45min
Taquitos vietnamitas
30 min
Garam masala
5 Min
Falafel de chícharo
30 min
Paté de hongos, queso y tomate
40min
Pasta de curry tailandés
30 min
Hamburguesas de portobello
40min