Puré de remolacha al vapor con pera y granada

Puré de remolacha al vapor con pera y granada

2.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 500 g de remolacha fresca
  • 500 g de agua
  • 250 - 300 g de cubitos de hielo (para el bol)
  • 1 granada
  • 2 peras peladas, descorazonadas, en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 1.76 g
Kalorie 293 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 2.97 g
Węglowodany 14.17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...