Muffins de espinacas y feta

Muffins de espinacas y feta

3.5 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
9 unidades

Składniki

  • 140 g de nueces de macadamia
  • 5 huevos L (63-73 g)
  • 80 g de aceite de coco
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • 1 cucharadita de piel de limón rallada
  • 1 cucharada de zumo de limón
  • 150 g de espinacas troceadas congeladas (descongeladas y muy bien escurridas)
  • 100 g de queso feta desmenuzado
  • 3 cucharaditas de queso parmesano rallado
  • agua para rellenar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 479 mg
Białko 9 g
Kalorie 1377 kJ / 329 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...