![Ensalada coleslaw con huevo y lechuga Ensalada coleslaw con huevo y lechuga](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5EBFEEEA-3934-4239-98D5-8D63842AC0A4/Derivates/950FC7F1-F7B7-4B90-BB6D-7F960A6BA6BF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ensalada coleslaw
-
150
g de lechuga iceberg en trozos de aprox. 5 cm
lub 150 g de lechuga romana en trozos - 600 g de agua
- 250 g de repollo blanco en trozos de aprox. 5 cm
- 150 g de zanahoria en trozos
- 150 g de manzana (cualquier tipo) en trozos (descorazonada)
Salsa
- 250 g de aceite de oliva suave
- 1 huevo duro
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de azúcar
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- 25 g de yogur griego
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1450 kJ / 347 kcal
- Białko
- 6.38 g
- Węglowodany
- 13.43 g
- Tłuszcz
- 29.66 g
- Błonnik
- 4.09 g
Alternatywne przepisy
Flan
5 godz. 30 min
Soufflé de calabaza
1sa
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 dk
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Hamburguesas de carne
1sa
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
5 min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Ñoquis de papa
1h 30min
Fajitas de carne
1sa
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15 dk
Bondiola con salsa de vino tinto
1sa
Salsa de tomate estilo italiano
35min