![Mermelada de cebolla roja al vino tinto Mermelada de cebolla roja al vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/169293C2-098A-4DFC-BF1C-BFA277BB57B6/Derivates/9a2f92e4-8082-40b5-9b84-b3260dafcfa1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de cebolla roja en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de azúcar
- ½ palo de canela
- 2 clavos
- 20 g de pasas sin semillas
- 100 g de vino tinto
- 20 g de vinagre de vino tinto
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 3340 kJ / 799 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 148.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 839.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espuma rápida de frutas congeladas
10 min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Bisque de vieiras y costrini de romero (Cocción lenta)
5h
Crema de cebolla roja
1h
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Chutney de arándanos
1h
Mermelada agridulce de tomate
30min
Chutney de pera y jengibre
1h
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25h
Chutney de mango - India
1ч. 10 мин.
Helado de moras y arándanos
5 min