Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de cebolla roja en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de azúcar
- ½ palo de canela
- 2 clavos
- 20 g de pasas sin semillas
- 100 g de vino tinto
- 20 g de vinagre de vino tinto
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 3340 kJ / 799 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 148.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 839.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2 godz.
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Pudin de maíz
1 godz.
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Chutney de arándanos
1 godz.
Reducción de vino tinto
40min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Caramelos de toffee
2 godz.
Ajos confitados a las hierbas
45min
Mermelada de albaricoque con jengibre
1 godz.
Castañas en almíbar
2 godz.