Mermelada de cebolla roja al vino tinto

Mermelada de cebolla roja al vino tinto

4.7 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
500 g

Składniki

  • 500 g de cebolla roja en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 100 g de azúcar
  • ½ palo de canela
  • 2 de clavos enteros
  • 20 g de pasas sin semillas
  • 100 g de vino tinto
  • 20 g de vinagre de vino tinto
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 839.1 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 3340 kJ / 799 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 148.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...