Oliwa chili
TM6 TM5

Oliwa chili

4.6 (30 ocen)

Składniki

  • 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 5 g czerwonej papryczki chili, świeżej, z pestkami, pokrojonej na kawałki (ok. 1 szt.)
  • 120 g oliwy z oliwek
  • ¼ łyżeczki soli

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
556.6 kJ / 133 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
0.1 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
0 g
Sód
73.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy