Cytrusowy koktajl z whisky

Cytrusowy koktajl z whisky

4.6 235 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje

Składniki

  • 50 g wody mineralnej, niegazowanej
  • 150 - 200 g miodu płynnego (patrz wskazówka)
  • 25 - 30 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 3 mm plastry
  • 4 - 5 goździków
  • 250 g whisky
  • 130 - 150 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 0.3 g
Kalorie 1306.3 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 42.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...