Urządzenia i Akcesoria
Sos barbecue z whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
1 Cały przepis
Składniki
-
100 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
3 ząbki czosnku
-
10 g papryczek chili, świeżych z gniazdami nasiennymi, pokrojonych na kawałki
-
20 g oliwy z oliwek
-
400 g krojonych pomidorów, z puszki
-
20 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
1 czubata łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
-
30 g sosu Worcestershire
-
20 g sosu sojowego ciemnego
-
20 g octu balsamicznego
-
40 g whisky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Sód
1432.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
2269.1 kJ /
542.3 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
60.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sos Reuben
10 min
Koreański sos BBQ
25 min
Malinowy winegret
72 godz.
Marynata barbecue
15 min
Grillowane szaszłyki wieprzowe w tajskiej marynacie
7 godz. 10 min
Sos majonezowy z chimichurri
10 min
Winegret w stylu azjatyckim
10 min
Dymny sos whisky
20 min
Chutney BBQ z whisky
1 godz. 35 min
Salsa z pomidorów i kolendry
1 godz. 5 min
Sos BBQ
30 min
Sos barbecue (BBQ)
10 min