Wersje kompatybilne
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 100 - 300 g de champiñones enteros
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15min