Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lait entier, froid
- 230 g de lait condensé sucré
- 30 g de sucre
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur, graines grattées
- ½ c. à café d'agar-agar
- 500 g de crème entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2010 kJ / 485 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Hamburger et coleslaw
40 min
Sirop au gingembre et au citron
55 min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2h 15min
Hiboux en fromage
Brak ocen
Pain toast
16 Std.
Croissants viennois
1 godz. 30 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Grissini
1 godz. 20 min
French dressing raffiné
15 Min
Beurre aux herbes
5min
Pain sandwich
3h