Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi de pommes de terre
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
50 g de parmesan en gros morceaux (3 cm)
-
800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées, en rondelles
-
1000 g d'eau
-
50 g de farine
-
250 - 300 g de farine
-
1 œuf (env. 60 g)
-
1 ½ - 2 c. à café de sel au goût
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Riz au lait et compote de pruneaux
55 min
Gnocchi de pommes de terre
1 godz. 15 min
Sirop de thé froid
25 min
Dim Sum "Shumai" végétariens (raviolis chinois)
1 godz. 45 min
Flammekueche aux asperges et jambon
1 godz. 40 min
Polenta
1 godz.
Rouleaux de printemps
55 min
Fougasse aux olives
2 godz. 20 min
Nasi goreng
50 min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Pain paysan
3 godz.