Gnocchi de pommes de terre

Gnocchi de pommes de terre

3.3 20 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan en gros morceaux (3 cm)
  • 800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées, en rondelles
  • 1000 g d'eau
  • 50 g de farine
  • 250 - 300 g de farine
  • 1 œuf (env. 60 g)
  • 1 ½ - 2 c. à café de sel au goût

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13.4 g
Kalorie 1410 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 65.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...