Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 100 g selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 50 g tomatenpuree
- 150 g sojavlees, fijn
- 400 g tomatenblokjes uit blik ( ong. 2 blikken)
- 2 tl zout
- ¼ tl chilipoeder
- 1000 g courgette, in dunne stroken (vergelijkbaar met noedels, zie tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 11.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Vegan feta in olie met kruiden
No ratings
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
No ratings
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1hod.
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Sojabolognese
40 Min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
No ratings
Roze roerei
No ratings
Quinoasalade
40 Min