Urządzenia i Akcesoria
Russische rode bietensalade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porties
Składniki
-
gepekelde augurken in stukken (3-4 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)150 g
-
rauwe rode bieten in stukken (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
aardappelen in kleine stukken (ong. 1 cm)250 g
-
diepgevroren doperwtjes100 g
-
zuurkool uit blik (opcjonalnie)100 g
-
lente-uitjes fijngesneden50 g
-
verse dille2 - 3 takjes
-
olie60 g
-
witte wijnazijn (opcjonalnie)20 g
-
zout1 tl
-
verse dille plus extra om af te werken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Groene bron
10 min
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Glühwein
15 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Rode bietensalade
10 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min