Urządzenia i Akcesoria
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
600 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
600 g de chícharos congelados600 g de chícharos frescos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
2 mg
Białko
7 g
Kalorie
405 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min