Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de echalot, pelado y en mitades
- 30 g de mantequilla sin sal, (ver tip)
- 500 g de coliflor, en trozos (aprox. 3 cm)
- 150 - 180 g de leche entera, (ver tip)
- ½ cdita de sal
-
5 - 10
g de trufa blanca, fresca, en rebanadas finas (2 mm)
lub 1 cda de aceite de trufa - 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 475.7 kJ / 113.7 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 347 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40 Min
Dip de alcachofa y espinaca
30min
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Puré de coliflor
25 min
Mantequilla de almendras
20 Min
Arroz de Coliflor
25 min
Babaganoush
50 Min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min
Crema de coliflor con piñones
40 Min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Crema de zanahoria y jengibre
55 Min
Sopa de brócoli
15min