![Puré de trufa y coliflor Puré de trufa y coliflor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9ac934fc-2097-421f-bab4-6a39a58f35a3/Derivates/5ed04783-1783-4331-9bc9-1de8a2c7b9b9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de echalot, pelado y en mitades
- 30 g de mantequilla sin sal, (ver tip)
- 500 g de coliflor, en trozos (aprox. 3 cm)
- 150 - 180 g de leche entera, (ver tip)
- ½ cdita de sal
-
5 - 10
g de trufa blanca, fresca, en rebanadas finas (2 mm)
lub 1 cda de aceite de trufa - 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 475.7 kJ / 113.7 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 347 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Babaganush
2h
Humus de edamame
10 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Puré de coliflor
25min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Arroz de Coliflor
25min
Ensalada de coles de bruselas
35min
Crema de coliflor con piñones
40min
Puré de camote
40min
Sopa de brócoli
15min
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Sopa de berenjena asada
40min