Urządzenia i Akcesoria
Guiso de arroz, lentejas y espinaca
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 porciones
Składniki
-
50 g de lentejas limpias y remojadas 12 horas en agua
-
100 g de hojas de espinaca fresca
-
650 g de agua
-
50 g de arroz integral
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
256 kJ /
61 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LIBRO A. INFANTIL
77 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Frijoles al horno con verduras
30min
Croquetas de zanahoria
1h 10min
Ensalada de quinoa
35min
Lentejas y arroz con cebolla frita (Mujadarrah)
1h 5min
Sopa de letras
20min
Croquetas de papa y brócoli
40min
Papilla de garbanzos, cilantro y jitomate
1h 10min
Papilla de zanahoria y camote
50min
Fetuccine con hongos
1h
Albóndigas con puré de papa
50min
Lentejas marinadas
35min
Croquetas de papa y lentejas
2h