Urządzenia i Akcesoria
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 500 g de chícharos congelados200 - 500 g de chícharos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
2 mg
Białko
7 g
Kalorie
405 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
25 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min