Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 200 g de zanahoria, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 10 - 15 hojas de albahaca fresca, y un poco más para servir
- 400 g de jitomates en conserva
- 20 g de vino blanco
- 800 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida, al gusto
- 480 g de frijol bayo cocido, escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 8.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4h 10min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Cacerola de pollo
30 min
Pollo a la cazadora
40 min
Pasta con pollo y pesto
30 min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40 min
Pollo especiado a la naranja con arroz basmati y pasitas
1 godz.
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40 min
Estofado de res
1h 40min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 min
Carne de res a la jardinera
40 min
Carne Guisada del Sur de Texas
1 godz. 20 min