Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 250 g de granos de cereales (p. ej. trigo, centeno, espelta, trigo sarraceno, mijo)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 1354 kJ / 324 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1h 5min
Col rallado fino
10min
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1 Std. 10 Min
Carne de cerdo picada (500 g)
1 Std. 10 Min
Cebollas picadas (400-500 g)
10min
Granos de cereal molidos (100 g)
5min
Carne de res picada (500 g)
1 Std. 10 Min
Carne de cerdo picada (300 g)
1h 5min
Eneldo picado
Brak ocen
Papa y camote rallado (600-800 g)
20min
Fruta rallada (350-600 g)
10min
Col rallado grueso
10min