Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Espárragos con huevos pochados Al vacío
TM6

Espárragos con huevos pochados Al vacío

3.5 (6 ocen)

Składniki

  • aceite de oliva, para engrasar
  • 4 huevos medianos
  • agua, la necesaria para sumergir
  • 150 g de espárragos verdes, pelados de la mitad hacia abajo (máx. 14 cm de largo)
  • 2 cda de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo, pelados y aplastados
  • 1600 g de agua aprox., asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas
  • 30 g de jugo de limón amarillo
    lub 30 g de vinagre blanco
  • sal, al gusto
  • pimienta negra molida, al gusto
  • aceite de oliva, para servir

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
550 kJ / 132 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.5 g
Sód
81 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy