![Espárragos con huevos pochados Al vacío Espárragos con huevos pochados Al vacío](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5b42349-409b-4e3d-8259-1c98ac9395dc/Derivates/8cfd4ff7-f73a-4414-833d-329a45150c26.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de oliva, para engrasar
- 4 huevos medianos
- agua, la necesaria para sumergir
- 150 g de espárragos verdes, pelados de la mitad hacia abajo (máx. 14 cm de largo)
- 2 cda de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo, pelados y aplastados
- 1600 g de agua aprox., asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas
-
30
g de jugo de limón amarillo
lub 30 g de vinagre blanco - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 81 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos pochados
25 Min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20 min
Sal de romero
5 Min
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15 Min
Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado
25 Min
Salmón teriyaki Al vacío
1 Std. 20 Min
Garbanzos en cocción lenta TM6
14h 40min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Caldo de pollo básico
35min