Pechuga de pavo rellena al horno

Pechuga de pavo rellena al horno

4.3 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porciones

Składniki

  • 65 g de arándanos deshidratados (ver tip)
  • 100 g de agua caliente
  • 50 g de nueces
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 ½ bolillos en cubos (1.5 cm)
  • 6 hojas de salvia fresca solamente las hojas
  • 620 g de caldo de pollo
  • 1000 g de pechuga de pavo, sin piel en milanesas (aprox. 2 cm grosor)
  • ½ - 1 cdita de sal o al gusto
  • ¼ - ½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 1 - 2 cdas de aceite vegetal
  • 150 g de cebolla morada en gajos (2 cm)
  • 10 g de fécula de maíz

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 887 mg
Białko 44 g
Kalorie 1659 kJ / 392 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...