Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 100 g di mozzarella, scolata e a pezzi
- 30 g di pangrattato
- 1 uovo
- 30 g di scalogno
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi misti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1647.8 kJ / 394.3 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 10.8 g
- Sód
- 1400.2 mg
Alternatywne przepisy
Nuggets di pollo
25 Min
Cotolette di spinaci
40 Min
Cordon bleu
30 Min
Svizzere di pollo
35min
Svizzere classiche
35min
Burger di spinaci
40 Min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1h
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1h 30min
Spiedini di crocchette di fagioli
50 Min
Polpette di tonno e ricotta
20 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Burger di zucchine
1h