Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 100 g di mozzarella, scolata e a pezzi
- 30 g di pangrattato
- 1 uovo
- 30 g di scalogno
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi misti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1647.8 kJ / 394.3 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 10.8 g
- Sód
- 1400.2 mg
Alternatywne przepisy
Cotolette di spinaci
40 min
Nuggets di pollo
25min
Burger di zucchine
1h
Svizzere di pollo
35min
Cordon bleu
30 min
Fish burger
35min
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Polpette spinaci e mozzarella
45 min
Mezzelune ripiene
1h 30min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Burger di spinaci
40 min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1h