Ravioles de homard sauce Newburg

Ravioles de homard sauce Newburg

4.6 17 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

Les ravioles de homard
  • d'eau
    2300 g
  • de gros sel
    50 g
  • homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
    1
  • feuilles à wonton rondes
    20
  • œuf battu
    1
Le beurre de corail
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
La sauce newburg
  • d'échalote
    20 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de carotte
    30 g
  • de poireau
    50 g
  • d'huile d'olive et un peu pour huiler
    20 g
  • de porto
    25 g
  • d'eau
    300 g
  • de concentré de tomate
    20 g
  • de farine de blé
    5 g
  • feuilles de cerfeuil frais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 497.5 kcal / 2070.3 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 36.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 14.8 g
Sód 904 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...