Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises
- 1 gousse de vanille
- 140 g de mascarpone, très froid
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 40 g de sucre en poudre
- génoise maison, à volonté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 405 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Ananas fraise melba
30 min
Tarte à la mangue et au citron vert
2h 30min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 min
Fraîcheur de nectarine
25min
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 Std. 30 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min
Fraisier macaroné revisité
2h 45min