Ensalada pesto de berenjena salteada con arroz

Ensalada pesto de berenjena salteada con arroz

3.9 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 80 g de queso parmesano en trozos de 2 cm (y algo más para servir)
  • 20 g de hojas de albahaca fresca (y alguna más para servir)
  • 1 diente de ajo
  • 60 g de piñones
  • 185 g de aceite de oliva
  • 3 pellizcos de sal
  • 400 g de berenjena en dados de 2 cm
  • 250 g de arroz blanco de grano largo
  • 500 g de agua
  • hojas de albahaca fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 563.6 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 2463 kJ / 588 kcal
Tłuszcz 36.1 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 52.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...