Merluza con costra de hierbas

Merluza con costra de hierbas

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • de lomos de merluza frescos (150 g cada uno)
    600 g
  • de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
    1 cucharada
  • limón
    1
  • de estragón fresco (hojas y parte del tallo)
    8 - 10 ramitas
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    8 - 10 ramitas
  • de cebollino fresco (en trozos de 2 cm)
    10 - 12 ramitas
  • de pan de molde sin corteza, tostadas (aprox. 30 g)
    3 rebanadas
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva
    20 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 247 kcal / 1035 kJ
Białko 30.6 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 15.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 200.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...