Merluza con costra de hierbas

Merluza con costra de hierbas

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 600 g de lomos de merluza frescos (150 g cada uno)
  • 1 cucharada de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
  • 1 limón
  • 8 - 10 ramitas de estragón fresco (hojas y parte del tallo)
  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 10 - 12 ramitas de cebollino fresco (en trozos de 2 cm)
  • 3 rebanadas de pan de molde sin corteza, tostadas (aprox. 30 g)
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de aceite de oliva

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 247 kcal / 1035 kJ
Białko 30.6 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 15.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 200.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...