Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 150 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
-
400
g Schweinefleisch, sehnenfrei, (siehe Tipp)
lub 400 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- 50 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Frühstücksfleisch (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser, warm
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1369 kJ / 327 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1903 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Almbutter
40min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Kochsalami
20u. 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Linzer Seidenknödel
50min