Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le coulis
- 450 g de poires bien mûres, coupées en dés
- 40 g de cassonade
- le jus d'un citron jaune
- 120 g d'eau
- eau
- 10 g de beurre
Les œufs à la neige
- 6 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 80 g d'amandes effilées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1079 kJ / 259 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Sorbet à la framboise
15 Min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Coupe glacée à la Chartreuse
13h
Œufs à la neige et aux pralines roses
2 Std. 30 Min
Blancs en neige
5 dk
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Crème fouettée au citron
10min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7h
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20 min