Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en huit
-
100
g de sucre en poudre
lub 100 g de sucre roux - 1 c. à café de sel
- 100 g de vinaigre de cidre
-
200
g de mûres
lub 200 g de mûres surgelées, préalablement décongelées
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 285.6 kJ / 68.3 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 176.5 mg
Alternatywne przepisy
Confiture de framboises
1h 5min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Confiture de mûres et de poires
45 Min
Guyappymix - C
Brak ocen
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Pho complet de bœuf
3h 50min
Minicakes salés au fromage et à la framboise
1 Std.
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Clafoutis aux cerises
45 Min
Cannelés bordelais
13 godz. 30 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Confiture figue et vanille
40 Min