Urządzenia i Akcesoria
Lody miodowo-figowe z kozim serem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz.
8 porcji
Składniki
-
500 g śmietany, 36% tłuszczu
-
200 g mleka 3,2 % tłuszczu
-
180 g miodu płynnego
-
100 g twarogu koziego
-
100 g dżemu figowego
-
6 fig, suszonych, pokrojonych na kawałki, do dekoracji6 fig świeżych, pokrojonych na kawałki, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
97.2 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1655.3 kJ /
395.6 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LODY I SORBETY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
20 min
Sorbet cytrynowy z szampanem
8 godz.
Semifreddo zabajone
13 godz.
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5 min
Rajski sorbet owocowy
5 min
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
5 godz. 25 min
Suflety orzechowe
1 godz. 30 min
Lody jabłkowo-truskawkowe
5 min
Suflet lodowy z malinami
2 godz. 40 min
Ciasteczkowe lody
7 godz. 10 min
Lodowe parfait na patyku
5 godz. 40 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min