
Urządzenia i Akcesoria
Massa com fiambre e feijão-verde
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 doses
Składniki
-
água1000 g
-
feijão-verde redondo fresco250 g
-
massa tipo penne integral120 g
-
sal1 ¼ c. chá de
-
leite magro70 g
-
queijo fresco magro50 g
-
raspa de limão½ c. chá de
-
fiambre cozido cortado em cubos (1 cm aprox.)100 g
-
sumo de limão5 g
-
pimenta¼ c. chá de
-
orégãos¾ c. chá de
-
Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
395.2 kcal /
1653.5 kJ
Białko
23.7 g
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
58.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
2243.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Em forma com a Bimby®
36 Przepisów
Portugalia
Portugalia