Boletus con foie en papillote

Boletus con foie en papillote

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
    400 - 500 g
  • de foie mi-cuit de pato en dados
    200 g
  • de pimienta negra molida
    4 pellizcos
  • de semillas de hinojo
    4 pellizcos
  • de salvia seca desmenuzada
    4 pellizcos
  • de sal en escamas
    4 pellizcos
  • de vermut rojo
    60 g
  • de agua
    250 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 251 kcal / 1048 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...