Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 yogures de leche de cabra (aprox. 370 g)
- 200 g de agua
- 1 sobre de agaragar (4 g)
- 2 pellizcos de sal
- 100 g de leche desnatada
-
20
tomates cherry
lub 3 tomates en rodajas finas - hojas de albahaca fresca
- aceite de oliva virgen extra
- pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 142 kJ / 34 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo en escabeche
48h 50min
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 godz.
Sal de verduras
5min
Sal para carnes
5min
Sal para recetas con tomate
5min
Sal de algas para pescados y mariscos
5min
Membrillo con agaragar
2 godz. 35 min
Intxaur-saltsa (crema de nueces)
15min
Limonada madrileña
40min
Aceites aromatizados de larga duración
10min
Menú: Bullabesa
1h 5min