Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 70 g de pan duro en trozos
- 30 g de queso parmesano rallado
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 dientes de ajo
- 3 huevos
- 2 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- ½ guindilla fresca sin semillas
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 15 g de vino blanco seco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 949 kJ / 227 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chipirones rellenos
1h 10 min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2j 15 menit
Boletus con foie en papillote
30 min
Arroz caldoso
1h 15 min
Sopa de pescado
55 min
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min
Arroz a la cubana
1h
Chips de fabada y sus dips
3 godz. 50 min
Albóndigas con setas
35 min
Pastel frío de arroz, pollo y salmón
50 min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20 min