Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 espárragos blancos frescos
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 60 g de cebolleta cortada en rodajas
- 50 g de jamón curado en dados
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 20 g de harina
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 300 g de leche
- 4 lonchas de jamón de York cortadas por la mitad
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1008 kJ / 241 kcal
- Białko
- 14.9 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Borrajas con gambas
40 min
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Bonito a la riojana
50min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1h 30min
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9 godz. 45 min
Txangurro
1h 10min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Rollo de bonito
1h 10min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Huevos a la florentina
40 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min