Espárragos blancos frescos gratinados

Espárragos blancos frescos gratinados

4.8 90 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 8 espárragos blancos frescos
  • 1000 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 60 g de cebolleta cortada en rodajas
  • 50 g de jamón curado en dados
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g de mantequilla
  • 20 g de harina
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 300 g de leche
  • 4 lonchas de jamón de York cortadas por la mitad
  • 2 cucharadas de queso parmesano rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 14.9 g
Kalorie 1008 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...