Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'œufs de cabillaud fumés (1 poche)
- 60 g de chapelure
- 40 g de lait
- le jus d'un citron jaune
-
180
g d'huile d'olive
lub 180 g d'huile de colza
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 327 kJ / 78 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tapenade de Marseille
15 Min
Tzatziki comme en Grèce
40 Min
Rillettes de sardine à la marocaine
15 Min
Anchoïade
15 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 Min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 Min
Soupe thaïe de coques à la citronnelle
1 Std. 40 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25 min
Saumon gravlax
60 godz. 30 min