Merluzzo alla pizzaiola

Merluzzo alla pizzaiola

4.8 480 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 cuori di merluzzo (150 g l'uno)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco
  • 4 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 450 g di polpa di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino di origano secco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1686.5 mg
Białko 31.6 g
Kalorie 1974 kJ / 471.8 kcal
Tłuszcz 29.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...