Pannacotta

Pannacotta

3.5 64 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de sucre blond
  • 2 c. à soupe de rhum
    le zeste d'un citron jaune non traité
  • 4 - 5 feuilles de gélatine alimentaire et un récipient d'eau froide
  • 1 gousse de vanille fendue en deux et grattée (les graines seulement)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 1884 kJ / 449 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...