Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 pés de salsa
- 2 - 3 pés de coentros
- 60 g chalota
- 50 g azeite
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 500 g água
- 150 g favas frescas
- 250 g couve-flor, só os floretes
- 300 g espargos verdes arranjados
- 300 g ervilhas frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 640 kJ / 154 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 31.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Khir - Arroz doce com amêndoa e especiarias
5h
Salada de três leguminosas
35 Min
Cebola recheada com abóbora e alecrim
1 Std. 30 Min
Baba ghanoush de abóbora
35 Min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2h 50 min
Salada de tamboril com batatas, pimentos e molho de azeitona
1h 55min
Salada de salmão e arandos
40 min
Tarte de banana com crème fraîche
2 Std. 25 Min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1 Std. 30 Min
Salada de batata-doce, romã e feta
35 Min
Cozer 700-1000 g de nabo
Brak ocen
Salada de legumes assados, grão e cuscuz com molho tahini -TM5
Brak ocen