Filetes de ternera con salsa de fresas

Filetes de ternera con salsa de fresas

4.2 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 150 g de fresas frescas en mitades
    150 g de fresas congeladas
  • 20 g de azúcar moreno
  • 20 g de mantequilla
  • 4 filetes de ternera finos (aprox. 150 g c/u)
  • 1 - 2 cucharadas de harina de trigo
  • 30 g de vinagre balsámico
  • 3 cucharadas de mantequilla
    3 cucharadas de aceite de oliva
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 414.3 mg
Białko 54.3 g
Kalorie 1775 kJ / 424 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...