Entrecot de ternera con ensalada campera (HESTAN CUE)

Entrecot de ternera con ensalada campera (HESTAN CUE)

4.5 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • de agua
    600 g
  • huevos
    4
  • de patatas en trozos de 3 cm
    600 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    8 - 10 ramitas
  • de aceite de oliva (y cuatro cucharadas más para la sartén)
    100 g
  • de vinagre
    30 g
  • de sal (y un poco más para salar la carne)
    1 cucharadita
  • cebolleta en juliana
    1
  • pimiento verde italiano en juliana
    1
  • tomate en gajos
    1
  • aceitunas (negras o verdes)
    16
  • entrecots (entre 2 y 3,5 cm de grosor)
    4
  • diente de ajo (con piel)
    1
  • de tomillo fresco
    1 ramita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 754 kcal / 3152 kJ
Białko 36.6 g
Tłuszcz 55.8 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 757.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...