Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas

Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas

4.6 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 doses

Składniki

Cuscuz
  • cuscuz
    150 g
  • água
    200 g
  • azeite
    15 g
  • hortelã
    15 folhas de
  • sal
    1 c. chá de
  • ervilhas descongeladas
    100 g
  • lima só o sumo
    ½
Lombinho
  • lombinho de porco (400 g aprox.)
    1
  • sal
    2 c. chá de
  • massa de pimentão
    1 c. chá de
  • mostarda
    20 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    30 g
  • tomilho-limão
    8 pés de
  • água (aprox.)
    1850 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
    1 c. chá de ácido ascórbico em pó
  • banha
    2 c. chá de
  • vinho do Porto
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 471.4 kcal / 1972.4 kJ
Białko 33.3 g
Tłuszcz 18.4 g
Węglowodany 39.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 1911.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...