Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
TM6

Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas

4.6 (20 ocen)

Składniki

Cuscuz

  • 150 g cuscuz
  • 200 g água
  • 15 g azeite
  • 15 folhas de hortelã
  • 1 c. chá de sal
  • 100 g ervilhas descongeladas
  • ½ lima, só o sumo

Lombinho

  • 1 lombinho de porco (400 g aprox.)
  • 2 c. chá de sal
  • 1 c. chá de massa de pimentão
  • 20 g mostarda
  • 1 pitada de pimenta
  • 30 g azeite
  • 8 pés de tomilho-limão
  • 1850 g água (aprox.)
  • 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
    lub 1 c. chá de ácido ascórbico em pó
  • 2 c. chá de banha
  • 50 g vinho do Porto

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1972.4 kJ / 471.4 kcal
Białko
33.3 g
Węglowodany
39.3 g
Tłuszcz
18.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
5.3 g
Sód
1911.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy