蒜薹炒腊肉
TM6 TM5

蒜薹炒腊肉

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 200 克 腊肉
  • 1000 克 水 ,蒸煮用
  • 150 克 蒜薹 ,切段
  • 25 克 嫩姜
  • 25 克 红甜椒 ,切丝
  • ½ 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1520.8 kJ / 363.5 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy