Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 腊肉
- 1000 克 水 ,蒸煮用
- 150 克 蒜薹 ,切段
- 25 克 嫩姜
- 25 克 红甜椒 ,切丝
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1520.8 kJ / 363.5 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Błonnik
- 0.7 g