Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 10 克 姜 ,切片
- 50 克 大葱 ,切段
- 1 茶匙 花椒
- 1 个 八角
- 500 克 猪肋排 ,切大块,氽水沥干
- 2 汤匙 豆酱
- 30 克 生抽
- 900 克 水
- 150 克 玉米 ,切块
- 150 克 油豆角 ,切段
- 150 克 茄子 ,切块
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1549 kJ / 370 kcal
- Białko
- 28.2 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 3.6 g